APK in Den Haag

Onafhankelijke APK voor uw voertuig

Autogarage Cicek is gespecialiseerd in het uitvoeren van de Algemene Periodieke Keuring (APK). Onze keurmeester heeft jarenlange ervaring met het doen van APK keuringen. Bij deze keuringen staat voorop dat uw voertuig voldoet aan de wettelijke eisen van de APK. Naast het voldoen aan deze wettelijke eisen geven wij u ook aan wat u de aandachtspunten zijn voor het aankomende jaar. Onze APK keuring gebeurt onafhankelijk. De reparatiepunten van de eerste APK keuring kunt u zelf repareren, bijv. het vervangen van een lampje, of bij een andere autogarage. Op deze manier bent u verzekert van een onafhankelijke APK keuring.

Kom gerust langs voor een APK keuring. Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op.


Auto onderhoud in Den Haag

Eerlijke prijzen voor groot- en klein onderhoud van uw voertuig

Niks is vervelender dan met pech langs de weg staan. Veel van de autoproblemen kunnen verholpen worden door preventief onderhoud uit te voeren. Door een periodieke kleine en grote beurt zorgt u ervoor dat uw auto het minder snel begeeft op momenten die u niet uitkomen. Wij hanteren voor het klein- en groot onderhoud eerlijke en transparante prijzen. Vooraf weet u precies wat het onderhoud zal behelzen en geven wij u keuzes qua onderhoud. Bij ons staat voorop dat u als een tevreden klant weggaat doordat wij investeren in een duurzame relatie. Zoals u niet elk jaar een nieuwe auto aanschaft investeren wij in u via goede en eerlijke service zodat wij op elkaar kunnen rekenen. Bent u benieuwd naar de onderhoud staat van uw auto kom dan gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

Auto reparatie in Den Haag

Alle oorzaken van de mankementen aangepakt

Hoort u rare geluiden uit uw auto komen of is er plotseling iets veranderd in de rij eigenschappen van uw auto dan is het waarschijnlijk tijd voor een reparatie. Wij voeren een uitvoerige controle van uw voertuig uit zodat alle oorzaken van het probleem worden aangepakt. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat u de volgende dag weer voor de deur staat omdat enkel het symptoom is aangepakt in plaats van de oorzaak van het mankement. Door de jarenlange ervaring van onze monteurs, o.a. bij officiële dealers, beschikken wij over een enorme kennis wat betreft de mogelijke oorzaken van specifieke mankementen.